INSTRUKCJA PRZYGOTOWANIA DAŃ 

 

Dziękujemy za złożone zamówienie.

Postępuj zgodnie z instrukcją i ciesz się smakiem przygotowanych dań!

  

WAŻNE. Nasze produktu powstają z naturalnych składników, bez użycia konserwantów.

Otrzymane zamówienie należy przechowywać w lodówce (3-6 °C).

 

 JAK ODGRZAĆ PIEROGI lub MINI PIEROGI:

  • do osolonej, gotującej się wody wrzuć pierogi
  • pierogi tradycyjne gotuj na średnim ogniu 2-3 minuty
  • mini pierożki gotuj na średnim ogniu 1-2 minuty
  • INNA OPCJA: odsmaż na patelni na złoty kolor

 

JAK PODGRZAĆ DANIA MIĘSNE:

  • nagrzej piekarnik do 90 stopni
  • potrawę podgrzewaj w naczyniu żaroodpornym
  • bażant | gęś | kaczka przed pieczeniem przekrój na pół lub poporcjuj

CZAS PODGRZANIA:

  • bażant: 40 minut
  • gęś: 60 minut
  • kaczka: 45 minut
  • dania główne: noga z kaczki | policzki wołowe | roladka z kurczaka | pierś z kurczaka | karczek wieprzowy | zrazy z jelenia | polędwiczki wieprzowe | duet z kaczki: 25 minut

 

JAK PODGRZAĆ DANIA RYBNE:

  • nagrzej piekarnik do 90 stopni
  • potrawę podgrzewaj w naczyniu żaroodpornym
  • CZAS PODGRZANIA: 25 minut

 

JAK PODGRZAĆ DANIA WEGETARIAŃSKIE/BEZGLUTENOWE:

  • nagrzej piekarnik do 90 stopni
  • potrawę podgrzewaj w naczyniu żaroodpornym
  • CZAS PODGRZANIA: 25 minut

 

JAK PODGRZAĆ ZESTAW DZIECIĘCY:

  • nagrzej piekarnik do 90 stopni
  • potrawę podgrzewaj w naczyniu żaroodpornym
  • CZAS PODGRZANIA: 25 minut

 

 

Masz wątpliwości, zadzwoń: + 48 85 67 56 615/618