OPINIE

DZIĘKUJEMY ZA MIŁE SŁOWA

Doskonały smak, wyjątkowy klimat i perfekcyjna obsługa – właśnie to podkreślają nasi Goście. Mamy nadzieję, że już wkrótce będziemy mogli dodać także Twoją opinię.

Dziękujemy ze uczyniliście nasze wesele magicznym. Perfecyjna obsługa, smak potraw nie do opisania, wszystko dopracowane w najmniejszym detalu. Nigdy nie zapomnimy tych cudownych chwil spędzonych w Lipcowym Ogrodzie. Serdecznie dziękujemy również Pani Urszuli Dębowskiej oraz Tomaszowi, którzy nad wszystkim czuwali.

Katarzyna i Jakub Rość
3 listopada 2017
Nie mamy żadnych wątpliwości polecając to miejsce na organizację wesel lub pewnie też innych przyjęć ; Jedzenie zachwycało gości swoim smakiem i wyglądem, a obsługa stanęła na wysokości zadania!! Pełen profesjonalizm!
Magdalena Miller
4 października 2017

Piekna sala, fantastyczne jedzenie, obsluga kelnerska pierwsza klasa Pan Tomasz kelner zajmujacy sie sala wspanialy! Dziekujemy za piekne wesele! Pani Urszula Dębowska rewelacyjnie sie nami zajela 5 gwiazdek to za malo. Dziekujemy / źródło FB/

Marta Koroś
12 września 2017

Chcielibyśmy opisać nasz wyjątkowy dzień zorganizowany w Lipcowym Ogrodzie, Wesele w tym lokalu to była bardzo dobra decyzja!!
Sala Ogrodowa: - Cudowna, piękna wyjątkowa z klimatem, naszym zdaniem NAJLEPSZA sala w Białymstoku.
Jedzenie: - Przepyszne, świeże, podane w wyjątkowy sposób, goście byli zachwyceni!
Obsługa: - Zawsze pomocna, uśmiechnięta, kulturalna po prostu IDEALNA!
Organizacja: - Pani Ula spisała się na medal! Bardzo kompetentna, wysłucha, doradzi, pomoże, Dziękujemy jeszcze raz! :)


Dzięki Restauracji Lipcowy Ogród nasze wesele było nawet lepsze niż sobie wymarzyliśmy! Z czystym sumieniem możemy polecić ten lokal!
DZIĘKUJEMY za cudowny dzień! :) /źródło FB/

Patrycja & Bartek
12 września 2017

Najlepsza sala weselna, najlepsza obsługa i wspaniałe otoczenie ;) lepszego wesela nie mogliśmy sobie wymarzyc ;) z czystym sumieniem polecamy przyszłym parom młodym ;) szczególne podziękowania Pani Ewie za cierpliwość i pomoc ;) /źródło FB/

Diana Wykrota
12 września 2017

Nasze polsko - niemieckie wesele odbyło się w 29.07.2017r. Nie ma słów żeby opisać ten dla nas i dla naszych gości wyjątkowy dzień. Sala, dekoracja, wystrój, jedzenia - po prostu wszystko było przepiękne. Dzięki pomocy naszej konsultantki, Panią Urszulą Dębowską, wszystkie nasze marzenie i wymagania stały się rzeczywistością. Gości nasi opisali nasze wesele jako najlepsze, na którym kiedy w życiu byli. Jesteśmy bardzo wdzięczny że Lipcowy Ogród i Hotel Podlasie umożliwiali żeby nasze wesele stał się dla nas najpiękniejszym dniu naszego życia. Gorąca polecamy!!!

Ewelina i Stefan
7 sierpnia 2017

Przepiękna sala Ogrodowa - drugiej takiej nie znajdziecie : przepiękny wystrój, wspaniała obsługa, przepyszne jedzenie, ciepło i przytulnie.. do takich miejsc z chęcią się wraca . Nasze wesele było dokładnie takie jak zaplanowaliśmy , wszystkie prośby, uwagi zostały zrealizowane ,nie było rzeczy niemożliwych : Wesele do 6 rano ! czego można chcieć więcej.. jesteśmy zachwyceni : !!! Pozdrawiamy i dziękujemy dla Pani Ewy Dziawgo i Tomasza Wejdy :

Agnieszka i Marcin
7 sierpnia 2017

Wspaniałe miejsce na wszelkiego rodzaju przyjęcia,wspaniały wystrój ,wyśmienite potrawy, znakomita obsługa. Szczególnie zadowolone są dzieci, radość i zabawa przez cały czas trwania przyjęcia , polecamy i dziękujemy. 4 06.2017

Mariola I Piotr
24 czerwca 2017

Nasze wesele odbyło się 19.05.17 r. Lipcowy Ogród sprostał wszystkim wymaganiom. Goście byli zachwyceni. Jedzenie wyśmienite, wystrój sali nadzwyczajny i ta degustacja. Doskonałe wydarzenie, ktore pomaga przyszlym parom młodym dokonać kluczowych wyborów. Gdybyśmy jeszcze raz mieli wybierac salę weselną byłby to właśnie Lipcowy Ogród! Dziękujemy całej obsłudze raz jeszcze ;

Izabela & Rafał
26 maja 2017

Doskonałe miejsce na wszelkiego rodzaju przyjęcia,świetna kuchnia,wyśmienite potrawy,znakomita obsługa. Również animatorzy dla dzieci na najwyższym poziomie. Polecamy wszystkim niezdecydowanym.

Ewa i Adam
17 maja 2017

Ten dzień dzięki Państwu stał się jeszcze bardziej wyjątkowy. Przede wszystkim zachwyciła nas genialna obsługa na czele z Panem Krystianem, która bardzo profesjonalnie i taktownie zajmowała się nami i naszymi gośćmi. Przepyszne i pięknie podane jedzenie, które komplementwali członkowie wesela i niepowtarzalny wystrój, który zapamietamy na długo. Dziękujemy też Pani Uli Dębowskiej za opiekę i poprowadzenie przez wszystkie zawiłości związane z weselem. Z całego serca polecamy <3

Edyta i Przemek 29.04.2017
4 maja 2017

Lipcowy Ogród to w 100% lokal który sprawił, że nasze wesele było magiczne. Słowem nie jesteśmy wyrazić naszego zadowolenia!: Wasze hasło z folderu reklamowego Wesele inspirowane Twoimi marzeniami to nie pusty slogan, tylko faktycznie spełniliście nasze marzenia:. Byliśmy zachwyceni wystrojem sali, goście byli zachwyceni jedzeniem. Pełen profesjonalizm pod każdym względem. Dziękujemy Pani Ewie, za pomoc w organizacji, za wszelkie rady, realizację naszych wszystkich pomysłów, końcowym przygotowaniem sali i bardzo profesjonalnym podejściem do organizacji wesela. Zarówno do Pań w recepcji oraz kucharzy, kelnerów, całej obsługi nie mamy żadnych zastrzeżeń a wręcz jesteśmy zachwyceni!: Wszystko przerosło nasze oczekiwania. DZIĘKUJEMY:

Patrycja i Przemysław Nowik
3 maja 2017

Jesteśmy zachwyceni organizacją naszego wesela. Profesjonalna obsługa, niepowtarzalny klimat oraz pyszne jedzenie sprawiły, że ten dzień przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania i pozostanie na długo w pamięci.

Adriana i Emil
29 kwietnia 2017

Chcieliśmy bardzo podziękować za świetną organizację naszego wesela. Wystrój, obsługa na najwyższym poziomie, a jedzenie przepyszne i pięknie podane! Na prawdę wszyscy Goście, jak i My, byli bardzo zadowoleni z imprezy. Z pewnością będziemy Was polecać naszym znajomym. Serdecznie pozdrawiamy.

Magda i Adam
19 marca 2017

Profesjonalność w 100%. Pani Ewa z załogą zorganizowali świetne wesele. Piękny lokal, pyszne jedzenie jak i sposoby podania. Rewelacyjna obsługa pełna kultury spisała się na medal!!! Polecamy z całego serca :

Asia i Michał
25 lutego 2017

Serdecznie dziękujemy za wspaniałe jedzenie i cudowną obsługę. Z pewnością będziemy korzystać częściej z Państwa gościnności i polecimy swoim przyjaciołom.

Jolanta Bajwolska
11 lutego 2017

Słów mi brakuje,aby wyrazic moje zadowolenie,przepiękny wystrój,przemiła obsługa,przepyszne i pięknie podane dania,briliant????

Edyta
26 stycznia 2017

Piękne miejsce, pyszne jedzenie i miła obsługa także szczerze polecam!

Kamila Karpowicz
16 stycznia 2017
Serdeczne podziękowania dla wspaniałej szefowej Pani Ani, szefa kuchni Pana Tomasza, kelnerów Pana Krystiana i Pana Tomasza oraz dla całej ekipy za zorganizowanie imienin. Na was można liczyć zawsze! Perfekcyjna kuchnia, nieziemsko smaczne i ładnie podanę potrawy, obsługa na najwyższym poziomie. Jednym słowem EXCELLENT!
Łabij Eryk
5 grudnia 2016

Absolutnie najlepszy lokal tego typu w regionie, nieporównywalny z jakimkolwiek pod każdym względem. Wiem, co mówię, bo jeżdżę trochę po Polsce i po Europie. Najlepsze jedzenie, jakie jadłem i najlepsza obsługa. Urządzałem tam przyjęcie weselne 03.09.2016 i przyznaję, że było to najlepsze wesele na jakim byłem. Naprawdę jestem zdziwiony, że taki lokal powstał na Podlasiu. Jeżeli ktoś chce robić jakąkolwiek imprezę i mieć absolutną pewność co do perfekcji pod każdym względem - to jedyny lokal, który mogę polecić bez ryzyka. Naprawdę jestem pod wrażeniem. W dobie przesolonego i zaprawionego sztucznymi dodatkami jedzenia, ten lokal to fantastyczny wyjątek. Jestem smakoszem, dlatego też jest to teraz wyłączne miejsce, gdzie wpadam na jedynego w swoim rodzaju tatara, pierogi, zupę i tartę. Ekstraklasa. Inne lokale mogłyby się wiele nauczyć, choć poprzeczka postawiona jest wysoko. Jedynym drobnym mankamentem jest muzyka rosyjskie romanse, których szczerze nie znoszę, ale to chyba kwestia gustu. Podziękowania dla Pani Magdy Kossakowskiej za perfekcyjną organizację przyjęcia.

Sławek Turkowski
30 listopada 2016

Już po raz drugi organizowaliśmy tu chrzciny i oczywiście nie zwiedliśmy się: Pysznie i profesjonalnie! Jak będziemy planować znowu jakąś imprezę to tylko tutaj, zdecydowanie polecamy!

Ania i Paweł Samocik
13 listopada 2016

Lipcowy Ogród, to pierwsza sala weselna jaka oglądaliśmy i wiedzieliśmy, że to jest, to czego oczekujemy. Połączenie klasy, elegancji z przyjazną atmosferą i ciepłym klimatem zadecydowało, że 17.09.2016 r. bawiliśmy się do białego rana. Dziękujemy Pani Uli za dobre rady, kontakt i wyrozumiałość. Kucharze są na medal jedzenie było przepyszne oraz pięknie zaserwowane. Pan kelner prowadzący bardzo miły - dzięki temu, że bez problemu można było ustalić pewne rzeczy podczas wesela mieliśmy więcej czasu na zabawę z naszymi gośćmi. Jedyne ale...to informacja o braku wolnych pokoi dla naszych gości nie zostaliśmy o tym powiadomieni, że może być taka sytuacja trzeba roić rezerwację duuużo wcześniej. Mimo wszystko było wspaniale jeszcze raz serdecznie dziękujemy i będziemy Państwa wszędzie i wszystkim polecać.

Katarzyna i Krzysztof Kardel
26 października 2016

Dziękujemy restauracji Lipcowy Ogród za zorganizowanie wesela o jakim nawet nie marzyliśmy. Piękna sala, pyszne jedzenie, profesjonalna obsługa sprawiły, że wspólnie z żoną mogliśmy się zająć zabawą z gośćmi, nie zaprzątając sobie głowy organizacyjnymi sprawami. To była niezapomniana noc w niezapomnianym miejscu. Specjalne podziękowania dla Pani Urszuli Dębowskiej, która koordynowała organizację naszego wesela. Bardzo trafne podpowiedzi, konkretne argumenty oraz ogromna wyrozumiałość, sprawiły że w spokoju mogliśmy się przygotowywać do najważniejszego dnia w naszym życiu. Jeszcze raz wielkie dzięki!!!!!

Klaudia i Wojtek
27 września 2016

Dziękujemy całej załodze Lipcowego ogrodu za profesjonalne przygotowanie przyjęcia oraz doradztwo. Dzięki Państwa pomocy i zaangażowaniu nie musieliśmy się martwić o najdrobniejsze szczegóły. Przepyszne jedzenie i dbająca o Naszych gości obsługa, pozwoliła Nam na świętowanie wraz z Naszymi najbliższymi. Jeszcze raz dziękujemy za pyszną zabawę.

Monika i Tomasz
12 września 2016

Lepiej być nie mogło! Organizacja przyjęcia weselnego od początku do końca przebiegła profesjonalnie, przede wszystkim dzięki zaangażowaniu załogi Lipcowego Ogrodu. W dniu wesela wszystko było dopięte na ostatni guzik, niczym nie musieliśmy się martwić. Opinie gości po weselu tylko potwierdziły nasze przekonanie, że wybraliśmy najlepszą salę w mieście. Dziękujemy!!

Katarzyna i Maciej
6 września 2016

Myślę, iż z czystym sumieniem możemy stwierdzić, że Lipcowy Ogród jest najlepszą weselną salą w mieście. Nie tylko wyróżnia się wyjątkowym, ciepłym wystrojem i pysznym jedzeniem ale również wspaniałą obsługą, która naprawdę daje z siebie wszystko, żeby ten dzień był po prostu idealny. Organizowaliśmy nie tylko wesele ale również ślub w ogrodzie a do tego mieliśmy kilka niestandardowych pomysłów, które na początku mogły wydawać się trudne w organizacji ale Pani Ula stanęła na wysokości zadania i wszystko odbyło się zgodnie z naszymi oczekiwaniami : Z całego serca: Dziękujemy !!

Dominika i Maciej
3 września 2016

Serdecznie dziękujemy za wspaniałe jedzenie i cudowną obsługę. Z pewnością będziemy korzystać częściej z Państwa gościnności i polecimy swoim przyjaciołom.

Anna i Antoni Mieniukowie
9 sierpnia 2016

16.07.2016 r. odbyło się nasze wesele w restauracji „Lipcowy Ogród”. Z czystym sumieniem polecamy te przepiękne miejsce. Całość przeszła nasze najśmielsze oczekiwania. Od pierwszej chwili organizacja była czystą przyjemnością, dzięki profesjonalnemu podejściu Pani Magdaleny Kossakowskiej. Przepyszne jedzenie, wyśmienita obsługa bajeczny klimat i przede wszystkim najcudowniejszy wystrój sali i ogrodu sprawiły, że nasze wesele było IDEALNE. Takie jak sobie wymarzyliśmy. Dziękujemy !!! :

Elwira i Karol Skutnik
18 lipca 2016

Zorganizowanie wesela w Restauracji Lipcowy Ogród było strzałem w dziesiątkę. Chyba nie było gościa weselnego, który nie byłby zadowolony z wystroju sali, a przede wszystkim jedzenia, które było przepyszne. Dla nas jako Pary Młodej bardzo ważna była profesjonalna pomoc Restauracji i Hotelu przy ustalaniu szczegółów wesela. Wesele wyszło perfekcyjnie i to w dużej mierze dzięki Restauracji Lipcowy Ogród.

Mateusz Grabowski
17 lipca 2016

Zbyt długo zwlekaliśmy z wystawieniem opinii i za to przepraszamy : To wszystko przez to, że nie mogliśmy dojść do siebie po naszym weselu. Kiedy zobaczyliśmy salę w Lipcowym Ogrodzie od razu wiedzieliśmy, że to właśnie tu chcemy mieć swoje przyjęcie ! I to była świetna decyzja, nie mamy żadnych zastrzeń ! Lepiej być nie mogło! Goście zachwyceni, jedzenie wyśmienite, dekoracje stołów cudo! Personel doskonały, żadnych problemów, kontakt oraz pomoc w organizacji na 6 ! Dzięki temu my bawiliśmy się świetnie, a lepszego wesela nie moglibyśmy sobie wymarzyć ! Dziękujemy i Pozdrawiamy serdecznie. Do zobaczenia!

Paulina i Radosław Jarmolik
12 lipca 2016

Gorąco wraz z mezem polecamy wszystkim restauracje Lipcowy Ogród!Nasze wesele było cudowne sliczna sala, jedzenie wyborne, a obsługa wyjatkowa sprytna mila i wogole wszystko rewelacyjne. Niedlugo zawitamy ponownie tym razem na chrzciny ;) Polecamy wszystkim

Emilia i Mariusz
6 lipca 2016

Wesele zorganizowane 25 czerwca 2016 roku było spełnieniem naszych marzeń, a nawet je przewyższało. Wspaniałe jedzenie, profesjonalna obsługa, cudowny klimat! Lipcowy Ogród został nazwany przez naszych gości „Najlepszą Wizytówką Białegostoku”. Dziękujemy Wam bardzo i do zobaczenia!

Magda i Maciek Popławscy
27 czerwca 2016

Wesele, które organizowaliśmy 12.06.2016 r. było zdecydowanie spełnieniem naszych marzeń. Cudowna obsługa, profesjonalne i bardzo indywidualne podejście do klienta. Pozdrawiamy serdecznie!

Dominika i Daniel Quintana
22 czerwca 2016

Bardzo dziękujemy całej załodze ,która przyczyniła się do organizacji Naszego ślubu 26.05.2016r. ! Profesjonalna obługa, jedzenie przepyszne, sala pięknie wyglądała, ślub w ogrodzie na świeżym powietrzu... Rewelacja! Było tak jak sobie wymarzyliśmy. : Gorąco polecamy !

D&K
7 czerwca 2016

Mieliśmy okazję organizować wesele w czerwcu tego roku. Goście bardzo zachwalali jedzenie, świetny wystrój sali i przede wszystkim profesjonalną obsługę. Podobało nam się również podejście na najmłodszych gości, którzy mieli swój oddzielny stół, specjalnie skomponowane menu oraz dużo miejsca do zabawy. Gorąco polecamy! :

Alina i Łukasz
7 czerwca 2016

Serdecznie dziękujemy za miłe przyjęcie , serdeczność, gościnność obsługi hotelowej, kierownictwa hotelu, obsługi restauracyjnej.

Aleksander Krutikow-trener kadry narodowej Białorusi w koszykówce
5 czerwca 2016

29 maja organizowaliśmy tu chrzciny naszej córeczki.Wspaniała i profesjonalna obsługa,przemiła atmosfera,przepyszne jedzenie: tak w kilku słowach możemy opisać restaurację Lipcowy Ogród. Wielkie dzięki,jesteśmy oczarowani. Życzymy wielu sukcesów i samych zadowolonych gości:

Justyna Brańska
31 maja 2016

28.05.2016 r w Lipcowym Ogrodzie odbyło się nasze wesele, sala, obsługa i jedzenie po prostu mega! Wybór miejsca okazało się perfekcyjny, dopracowany pod każdym względem, pozostawiając uśmiech na buziach gości i naszych : Szczególne podziękowania dla Pani Magdaleny Kossakowskiej za dopilnowanie wszystkiego - jest Pani wyjątkową osobą! : Dziękujemy ! :

Ewelina Łuckiewicz Krzywińska
30 maja 2016

Wspaniałe przyjęcie chociaż trochę za tłoczno i gwarno. Kuchnia smaczna. Polecam

Bożenna Dubiło
18 maja 2016

15.05.2016r. organizowaliśmy w Lipcowym Ogrodzie przyjęcie komunijne córki, z czystym sumieniem polecamy każdemu to miejsce ! Kuchnia na wysokim poziomie, pyszne domowe ciasta, profesjonalna obsługa, piękny ogród gdzie mogą poszaleć dzieciaki, no i przemiły Pan kelner Tomek ;- pozdrawiamy : Ula i Tomek

Tomasz Kuźmicki
18 maja 2016

Lipcowy Ogród okazał się strzałem w dzięsiątkę przy wyborze sali na wesele! Piękna sala, wyśmienite jedzenie, które zachwalali goście weselni oraz profesjonalizm obsługi sprawił, że w przyszłości zdecydowanie będziemy korzystać z tej restauracji przy organizacji kolejnych ważnych uroczystości! Polecamy Agata&Daniel 23.04.2016

Agata Kuteszko
27 kwietnia 2016

60 lecie ślubu - gody diamentowe Rodziców mogły TYLKO się odbyć w Restauracji „Lipcowy Ogród”, która przy najważniejszych uroczystościach życiowych nigdy nas nie zawiodła. Wysokiej jakości obsługa, pełen profesjonalizm, znakomite potrawy i piękny wystrój sali kwiatowej. Pani Magdalena - osoba z klasą, życzliwa, profesjonalna z ciepłym uśmiechem i doradzającą co zamówić, aby było najlepsze na określoną okazję. Goście zachwyceni obsługą kelnerów. Polecamy wszystkim, którzy planują przeżyć ważną lub najważniejszą okazje w życiu. Kiedy się od Państwa wychodzi już się myśli o kolejnym powrocie, aby spróbować specjałów Szefa Kuchni. Dziękujemy. Z wyrazami szacunku Bożena Okurowska-Zawada

Bożena Okurowska-Zawada
31 marca 2016

Wspaniale zorganizowane przyjęcie bankietowe. Znakomite, pięknie podane jedzenie, elegancki wystrój sali, a przede wszystkim znakomita obsługa, zaczynając od organizatorki przyjęcia - Pani Ewy, po dyskretną obsługę kelnerską. Dla nas znaczenie miało również położenie sali - sala bankietowa, szatnia i łazienki tylko do naszego użytku, oddzielone od innych gości zapewniły kompletną prywatność. Bankiet w waszej restauracji była to luksusowa przyjemność!

Izabela Zawadzka
3 marca 2016

Gorąco polecamy Restaurację Lipcowy Ogród jako miejsce organizacji imprez okolicznościowych. Przepiękne wnętrze i przepyszne jedzenie to zdecydowane atuty tego miejsca. Dodatkowo oferowane przez Restaurację: animacje dla dzieci, kołyska na sali oraz pokój dla maluszka są miłym dopełnieniem oferty. Dziękujemy Pani Ani za profesjonalną obsługę i organizację chrzcin naszego synka.

Magda i Krzysiek
15 lutego 2016
Najlepszy tatar w mieście !!!
Stefan P.
28 grudnia 2015

Po ubiegłorocznym zachwycającym wieczorze wigilijnym zdecydowałem się ponownie skorzystać z usług restauracji Lipcowy Ogród w tym roku. Zachwyt i zadowolenie zaproszonych gości są dla mnie najbardziej wymierną nagrodą. Przygotowane potrawy pierwszorzędne. Obsługa lokalu znakomita. Brawo :-

Rafał Hampel HANSGROHE
27 grudnia 2015

Na początku lutego 2014 roku zorganizowaliśmy w Lipcowym Ogrodzie chrzciny naszej córeczki Zosi. Cóż - Lipcowy Ogród polecamy wszystkim, którzy w wyjątkowych dla siebie chwilach nie będą chcieli martwić się o świeżość i smaki podawanych potraw, o jakość obsługi, o wystrój czy atmosferę wnętrza. Jeśli chodzi o atmosferę to każdy lokal jakąś tam ma, natomiast klimat tworzą ludzie którzy w nim pracują. A tu zarówno kontakt z działem marketingu, jak również jakość obsługi kelnerskiej na najwyższym poziomie. Profesjonalnie, z uśmiechem, smacznie, czysto, miło. Tak powinno być w każdej restauracji. Gorąco polecamy.

Eliza i Tomek
7 lutego 2014

W styczniu 2014 roku poprosiliśmy o organizację Chrzcin syna. Świętowaliśmy w nowej sali „zielnej”. Miejsce bardzo przytulne, kameralne, wszyscy czuliśmy się jak na uroczystym rodzinnym obiedzie. Jedzenie jak zwykle (piszę jak zwykle ponieważ odbyło się tu nasze wesele, a potem wróciliśmy na kolację rocznicową) najwyższej jakości, pojawiły się nowe potrawy z dziczyzną- naprawdę pyszne. Wszystko oczywiście pięknie podane przez niezwykle profesjonalną obsługę. Ponadto udostępniony pokój, na potrzeby pielęgnacji i karmienia niemowlęcia, to doskonały pomysł. Z czystym sumieniem polecam Lipcowy Ogród- piękne i profesjonalne miejsce z fantastyczną kuchnią. Serdecznie pozdrawiamy

Eliza Łukasz i Staś ;)
16 stycznia 2014

Na początku marca organizowaliśmy w Lipcowym Ogrodzie kameralny, rodzinny obiad z okazji ślubu cywilnego córki. Od pierwszego spotkania z Panią koordynującą przygotowania wiedzieliśmy, że jesteśmy w dobrych rękach i właściwym miejscu. Otrzymaliśmy wszystko, żeby efekcie końcowym odczuwać pełne zadowolenie: fachowe doradztwo, mądre sugestie, cierpliwość i rzetelność w rozliczeniach. A do tego efektowne, piękne, klimatyczne wnętrza, przepyszne jedzenie i bardzo sprawna, dyskretna obsługa przyjęcia. Dziękujemy najpiękniej całej ekipie za starania, żeby nasze rodzinne spotkanie było wyjątkowe :). Lipcowy Ogród polecamy z całego serca!!!

Renata
29 marca 2014

Polecam wszystkim organizacje chrzcin w hotelu Podlasie. Bardzo smacznie, ładnie i profesjonalnie. Stół i wystrój sali wyglądały bardzo gustownie z dbałością o każdy szczegół. Jedzenie podane w miłej dla oka i smacznej dla podniebienia formie. Kołyska na sali dodawała uroku i okazała się bardzo ładnym i praktycznym dodatkiem. Hotel udostępnia pokój do karmienia i pielęgnacji maluszka co jest wielkim ułatwieniem dla wszystkich mam. Starsze dzieci korzystały z zabaw organizowanych przez panie animatorki, więc nikt się nie nudził. Tort przepyszny - polecam zamawiać w hotelu. Jesteśmy bardzo zadowoleni i dziękujemy pani Magdalenie  za profesjonalną organizację.

Urszula
28 kwietnia 2014

Zdecydowanie polecam Hotel Podlasie na organizację imprez okolicznościowych. Smaczne jedzenie i ciekawy wystrój zaspokoi wszelkie gusta. Bardzo ciekawą ofertą Hotelu jest zorganizowanie pokoiku zabaw dla dzieciarni (a przy większej liczbie dzieci - nawet zapewnienie animatora), dzięki czemu dzieci mają zajęcie i nie trzeba za nimi biegać po lokalu.

Piotr
28 kwietnia 2014

Szanowni Państwo, datę 16 sierpnia 2014 r. zarezerwowaliśmy niemalże dwa lata przed naszym Wielkim Dniem. Przez cały ten okres współpraca z naszą konsultantką - Panią Anią Góralczuk przebiegała wzorowo! Pani Ania charakteryzująca się profesjonalizmem i cierpliwością zawsze doradzała nam w podejmowaniu decyzji związanych z organizacją, pomagała, odpowiadała na wszystkie pytania (nawet takie, w których pytaliśmy o wymiary stołów, ramek na numery stołów), nie okazując nigdy zniecierpliwienia i irytacji! Kiedy zbliżało się nasze wesele pomogła wybrać menu i dograć wszystkie szczegóły. W dniu ślubu od rana była na sali i pomagała nam we wszystkim, dzięki niej ostatecznie sala oraz wszystkie szczegóły związane z dekoracją wyglądały tak, jak miały wyglądać! Jeżeli zaś chodzi o przyjęcie weselne, to było ono obsługiwane na najwyższym poziomie! Serwowane posiłki wyśmienite, obsługa kulturalna, miła i grzeczna! Nasi goście byli zachwyceni, nie mieli żadnych zastrzeżeń, tak samo jak i my :) Podsumowując, polecamy organizację przyjęć weselnych w Restauracji Lipcowy Ogród, gdzie jest profesjonalna obsługa, wyśmienite jedzenie i niepowtarzalny wystrój! Pani Ani - serdecznie dziękujemy za wszystko! Pozdrawiamy, Emilia i Marcin

Emilia i Marcin
20 sierpnia 2014

Organizowałem chrzciny córki w Lipcowym Ogrodzie i jestem bardzo zadowolony. Byłem już tam wcześniej na kilku imprezach i dokładnie wiedziałem czego oczekuje. Dokładnie to miejsce, dokładnie ta rewelacyjna obsługa, dokładnie tak pyszne jedzenie. W szczególności bardzo dziękuję Panie Ewie za przekonanie mnie do toru i TAK faktycznie Pani Ewo - był pyszny:) bardzo się cieszę bo jak moi goście byli zadowoleni to ja jestem tym bardziej. Jeszcze raz bardzo dziękuję całej obsłudze. Życzę jak najwięcej zadowolonych gości. POLECAM:

Łukasz Kułakowski
12 czerwca 2015

Sylwester Juliański w Lipcowym Ogrodzie - 6+! Najlepsza oferta w mieście. Jedzenie, DJ, obsługa i wnętrza - bez zarzutu. Dziękujemy :)

Justyna
29 stycznia 2015

Nasze wesele było profesjonalnie zorganizowane. Dania były świeże i bardzo smaczne. Obsługa wesela bardzo miła. Pokoje eleganckie i czyste.Piękny ogród. Goście byli bardzo zadowoleni. Gdybyśmy mieli jeszcze raz zorganizować wesele to byśmy nic nie zmienili. Według nas w chwili obecnej najlepszy lokal weselny w Białymstoku. Polecamy ;)

Paweł Panasiuk & Emilia Adamska-Panasiuk
15 czerwca 2015

Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie naszego przyjęcia weselnego ! Gratulujemy pełnego profesjonalizmu. Doskonała obsługa - począwszy od wspaniałego menadżera - p. Magdaleny, która wspierała nas na każdym kroku i znosiła humory, poprzez obsługę sali i pozostały zespół. Zarówno my, jak również goście bawiliśmy się wspaniale. Doskonałe jedzenie! Dziękujemy za uczestniczenie w tym wspaniałym dla nas dniu :) Polecamy !

Kalina i Wojciech
13 lipca 2015

Impreza weselna w Lipcowym Ogrodzie to perfekcyjnie przygotowane przyjęcie. Doskonała organizacja, przepyszne jedzenie, profesjonalna i miła obsługa. Polecamy Lipcowy Ogród wszystkim tym, którzy nie chcą się martwić o najważniejsze na weselu!

Kasia i Artur
27 lipca 2015

Chcielibyśmy serdecznie podziękować za wspaniałą organizację najważniejszego dnia w naszym życiu. Za rewelacyjną obsługę, pyszne jedzenie (i tu można by było wymieniać długo;) ). Wszystko w 100% spełniło nasze oczekiwania. Szczególne podziękowania dla Pani Magdaleny Kossakowskiej za jej zaangażowanie i cierpliwość ;) POLECAMY WSZYSTKIM!!!!

Dagmara i Michał
7 sierpnia 2015

Serdecznie dziękujemy za wspaniałe przyjęcie weselne. Cudowna atmosfera i pełen profesjonalizm. Na pewno będziemy polecać Restaurację Lipcowy Ogród gdyż jest to wymarzone miejsce na organizację tego najważniejszego w życiu dnia. :)

Joanna i Grzegorz
14 września 2015

Dziękujemy serdecznie za niezapomniane przyjęcie weselne! Tej nocy niejednokrotnie słyszeliśmy, że to najlepsze wesele na jakim kiedykolwiek byli nasi goście. Wspaniały wystrój, przepyszne jedzenie, przemiła obsługa, niezapomniane wspomnienia. Będziemy wracać :) Gorąco polecamy

Kasia i Piotr
5 października 2015

Postanowiliśmy zorganizować tu Nasze wesele. Miał być to najpiękniejszy dzień w naszym życiu i taki był. Profesjonalna obsługa, która myśli dosłownie o wszystkim (i zawsze chwilę przed tym jak sami o tym pomyśleliśmy). Do tego rewelacyjne jedzenie i świetne podejście obsługi (przy każdej najmniejszej sprawie). Każdemu polecimy to miejsce.

Anna i Paweł
5 października 2015

Bardzo dziękujemy za fantastyczne wesele, wszyscy goście stwierdzili, że takiego wesela jeszcze nie widzieli. Zachwytów nie ma końca! Jedzenie, obsługa, pokoje - wszystko bardzo się podobało. Będziemy polecać wszystkim, goście na pewno na długo zapamiętają tę noc!

Katarzyna
25 września 2012

W maju odbyła się Komunia Św. mojego syna.Wszyscy bardzo chwalili jedzenie i miłą obsługę.Dzieci były zachwycone animatorami, nie chciały przyjść nawet na lody.Świetna organizacja , śliczny wystrój.Same pozytywne oceny.Gorąco polecam tę restaurację.Dziękuję

Mariola
12 lipca 2012

Serdecznie dziękujemy za wspaniałe przyjęcie weselne. Cudowna atmosfera i pełen profesjonalizm. Na pewno będziemy polecać Restaurację Lipcowy Ogród gdyż jest to wymarzone miejsce na organizację tego najważniejszego w życiu dnia. :)

Joanna i Grzegorz
14 września 2015

Dziękujemy serdecznie za niezapomniane przyjęcie weselne! Tej nocy niejednokrotnie słyszeliśmy, że to najlepsze wesele na jakim kiedykolwiek byli nasi goście. Wspaniały wystrój, przepyszne jedzenie, przemiła obsługa, niezapomniane wspomnienia. Będziemy wracać :) Gorąco polecamy

Kasia i Piotr
5 października 2015

Postanowiliśmy zorganizować tu Nasze wesele. Miał być to najpiękniejszy dzień w naszym życiu i taki był. Profesjonalna obsługa, która myśli dosłownie o wszystkim (i zawsze chwilę przed tym jak sami o tym pomyśleliśmy). Do tego rewelacyjne jedzenie i świetne podejście obsługi (przy każdej najmniejszej sprawie). Każdemu polecimy to miejsce.

Anna i Paweł
5 października 2015

 Ciepła i przemiła obsługa, pyszne jedzenie i bajeczne kolorowanki dla dzieciaków :) Polecam bez wahania.

Anna
15 maja 2015

Serdecznie dziękujemy za wspaniałe przyjęcie weselne. Cudowna atmosfera i pełen profesjonalizm. Na pewno będziemy polecać Restaurację Lipcowy Ogród gdyż jest to wymarzone miejsce na organizację tego najważniejszego w życiu dnia. :)

Joanna i Grzegorz
25 listopada 2015

Dziękujemy serdecznie za niezapomniane przyjęcie weselne! Tej nocy niejednokrotnie słyszeliśmy, że to najlepsze wesele na jakim kiedykolwiek byli nasi goście. Wspaniały wystrój, przepyszne jedzenie, przemiła obsługa, niezapomniane wspomnienia. Będziemy wracać :) Gorąco polecamy

Kasia i Piotr
25 listopada 2015

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ

* wszystkie pola są obowiązkowe

KONTAKT

JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI

Restauracja Lipcowy Ogród

  • ul. 42 Pułku Piechoty 6; 15-181 Białystok
  • BIURO: +48 85 67 56 612
  • RESTAURACJA: +48 85 67 56 620
  • FAX +48 85 67 56 606
  • restauracja@lipcowyogrod.pl
  • NIP: 9661360131
  • REGON: 050812615

Godziny pracy:

Poniedziałek - Sobota 12:00 - 23:00
Niedziela 12:00 - 21:00

Biuro Obsługi Gości

Ewa Dziawgo
tel. +48 85 67 56 615
E-mail: e.dziawgo@hotelpodlasie.pl

Katarzyna Bierć
tel. +48 85 67 56 612
E-mail: k.bierc@hotelpodlasie.pl

Urszula Dębowska
tel. +48 85 67 56 617
E-mail: u.debowska@hotelpodlasie.pl

Urszula Łaszczewska
tel. +48 85 67 56 618
E-mail: u.laszczewska@hotelpodlasie.pl

Wojciech Jakimiuk
tel. +48 85 67 56 614
E-mail: w.jakimiuk@hotelpodlasie.pl

Biuro zaprasza w godz.:

Poniedziałek - Piątek 8:00 - 18:00
Sobota 9:00 - 17:00

Dane do przelewu:

HASS WASILUK SP.J.
ul.Boczna 1 15-181 Białystok
ALIOR BANK 91 2490 0005 0000 4520 7913 8644
Kod SWIFT - ALBPPLPW

* pola obowiązkowe

Hotel Podlacie