INSTRUKCJA PRZYGOTOWANIA DAŃ
Dziękujemy za złożone zamówienie.
Postępuj zgodnie z instrukcją i ciesz się smakiem przygotowanych dań!
WAŻNE. Nasze produktu powstają z naturalnych składników, bez użycia konserwantów.
Otrzymane zamówienie należy przechowywać w lodówce (3-6 °C).
JAK ODGRZAĆ PIEROGI lub MINI PIEROGI:
– do osolonej, gotującej się wody wrzuć pierogi
– pierogi tradycyjne gotuj na średnim ogniu 2-3 minuty
– mini pierożki gotuj na średnim ogniu 1-2 minuty
– INNA OPCJA: odsmaż na patelni na złoty kolor
JAK PODGRZAĆ DANIA MIĘSNE:
– nagrzej piekarnik do 90 stopni
– potrawę podgrzewaj w naczyniu żaroodpornym
– bażant | gęś | kaczka przed pieczeniem przekrój na pół lub poporcjuj na mniejsze porcje
CZAS PODGRZANIA:
– bażant: 40 minut
– gęś: 60 minut
– kaczka: 45 minut
– dania główne: noga z kaczki | policzki wołowe | roladka z kurczaka | roladka z cielęciny | pierś z kurczaka | karczek wieprzowy | zrazy z jelenia | polędwiczki wieprzowe | duet z kaczki: 25 minut
JAK PODGRZAĆ DANIA RYBNE:
– nagrzej piekarnik do 90 stopni
– potrawę podgrzewaj w naczyniu żaroodpornym
– CZAS PODGRZANIA: 25 minut
JAK PODGRZAĆ DANIA WEGETARIAŃSKIE/BEZGLUTENOWE:
– nagrzej piekarnik do 90 stopni
– potrawę podgrzewaj w naczyniu żaroodpornym
– CZAS PODGRZANIA: 25 minut
JAK PODGRZAĆ ZESTAW DZIECIĘCY:
– nagrzej piekarnik do 90 stopni
– potrawę podgrzewaj w naczyniu żaroodpornym
– CZAS PODGRZANIA: 25 minut
Masz wątpliwości, zadzwoń: + 48 85 67 56 615/618