ul. 42 Pułku Piechoty 6
15-181 Białystok

restauracja@lipcowyogrod.pl +48856756620

Jak przygotować zamówione dania?

 

INSTRUKCJA PRZYGOTOWANIA DAŃ

Dziękujemy za złożone zamówienie.

Postępuj zgodnie z instrukcją i ciesz się smakiem przygotowanych dań!

 

WAŻNE. Nasze produktu powstają z naturalnych składników, bez użycia konserwantów.

Otrzymane zamówienie należy przechowywać w lodówce (3-6 °C).

 

JAK ODGRZAĆ PIEROGI lub MINI PIEROGI:

– do osolonej, gotującej się wody wrzuć pierogi
– pierogi tradycyjne gotuj na średnim ogniu 2-3 minuty
– mini pierożki gotuj na średnim ogniu 1-2 minuty
– INNA OPCJA: odsmaż na patelni na złoty kolor

 

JAK PODGRZAĆ DANIA MIĘSNE:

– nagrzej piekarnik do 90 stopni

– potrawę podgrzewaj w naczyniu żaroodpornym

– bażant | gęś | kaczka przed pieczeniem przekrój na pół lub poporcjuj na mniejsze porcje

CZAS PODGRZANIA:

– bażant: 40 minut

– gęś: 60 minut

– kaczka: 45 minut

– dania główne: noga z kaczki | policzki wołowe | roladka z kurczaka | roladka z cielęciny | pierś z kurczaka | karczek wieprzowy | zrazy z jelenia | polędwiczki wieprzowe | duet z kaczki: 25 minut

 

JAK PODGRZAĆ DANIA RYBNE:

– nagrzej piekarnik do 90 stopni

– potrawę podgrzewaj w naczyniu żaroodpornym

– CZAS PODGRZANIA: 25 minut

 

JAK PODGRZAĆ DANIA WEGETARIAŃSKIE/BEZGLUTENOWE:

– nagrzej piekarnik do 90 stopni

– potrawę podgrzewaj w naczyniu żaroodpornym

– CZAS PODGRZANIA: 25 minut

 

JAK PODGRZAĆ ZESTAW DZIECIĘCY:

– nagrzej piekarnik do 90 stopni

– potrawę podgrzewaj w naczyniu żaroodpornym

– CZAS PODGRZANIA: 25 minut

 

Masz wątpliwości, zadzwoń: + 48 85 67 56 615/618

Skontaktuj się z Lipcowym Ogrodem

Napisz do nas

Formularz kontaktowy

Skontaktuj się z Lipcowym Ogrodem