Restaurant Week 8.10 – 17.11
Szykuj się na same dobre momenty!
Powraca Restaurant Week i bierzemy w nim udział.
3 popisowe dania + cocktail w festiwalowej cenie!
>>> REZERWUJ JUŻ DZIŚ <<<
Poznaj nasze menu:
Menu A
Przystawka:
Tatar z pieczonego buraka / marynowane szparagi / kozi ser / jabłko / chips z jarmużu / gorczyca
Danie główne:
Kluski leniwe / pesto z czosnku niedźwiedziego / chrupiąca bułka tarta / perełki z cukinii i dyni / rukiew wodna
Deser:
Mus z białej czekolady / konfitura z pigwy / ciastko Magdalenka
Menu B
Przystawka:
Tatar wołowy / majonez miso / cebula piklowana / prawdziwek / ogórek kiszony / grillowany pampuch
Danie główne:
Wolno pieczone żebro wieprzowe/ śliwkowy sos BBQ / puree ziemniaczane / kukurydza w emulsji maślanej / szczypior
Deser:
Mus z białej czekolady / konfitura z pigwy / ciastko Magdalenka
Cena: od 69,99 + opłata rezerwacyjna 5,98 zł, prime time +10 zł za 3 popisowo podane dania + cocktail.
Na Festiwal dla Foodies zaprasza Visa
>>> REZERWUJ JUŻ DZIŚ <<<
A co powiesz na UCZTĘ dla kobiet ?
7 listopada | g. 17:15
Zapraszamy na doświadczenie specjalne „Be Women, be foodie, czyli uczta dla kobiet!”,
które organizujemy w ramach Restaurant Week
które organizujemy w ramach Restaurant Week
Celebruj chwile przy stole: z pysznym jedzeniem, w pięknym miejscu i w kobiecym towarzystwie!
Ta uczta dla Kobiet to 3-daniowe menu, welcome drink oraz atrakcje przygotowane specjalnie na ten wieczór – STAY TUNED!
Dokonaj wyboru menu A lub B dokonując rezerwacji.