
Kiedy otworzysz menu poczujesz zapach lasu, usłyszysz szum wiatru i zapragniesz odkryć tajemnice natury Podlasia. Właśnie dlatego w karcie Lipcowego Ogrodu znajdziesz esencjonalne przystawki, aromatyczne zupy, doskonałe potrawy myśliwskie i sezonowe desery, które powstały z najlepszych regionalnych składników.
sos malinowy / morele / rukola / chleb cebulowo-orzechowy
mleko kokosowe / płatki kokosowe / oliwa chili
puree dyniowo-imbirowe / komosa ryżowa / prażone migdały / kozi ser / granat / kolendra
pampuch drożdżowy / kiszony ogórek / mus buraczany z chrzanem / dynia marynowana / musztarda francuska
śliwka węgierka / kruszonka cynamonowo-orzechowa / lody baileys
konfitura z róży
z Podlaską Przepalanką / rozmaryn
Wódka / syrop waniliowy / pulpa marakuja / likier Passoa / sok z limonki
Aperol / Prosecco / woda gazowana / pomarańcza / lód
Gin Martin Miller's / cytryna / tonic / lód
NON-ALCOHOLIC
NON-ALCOHOLIC