Kiedy otworzysz menu poczujesz zapach lasu, usłyszysz szum wiatru i zapragniesz odkryć tajemnice natury Podlasia. Właśnie dlatego w karcie Lipcowego Ogrodu znajdziesz esencjonalne przystawki, aromatyczne zupy, doskonałe potrawy myśliwskie i sezonowe desery, które powstały z najlepszych regionalnych składników.
focaccia / szparagi/ pieczone pomidory/ pesto bazyliowe/ winegret / rukola
jajko / szparagi / malina / młode ziemniaki z koprem
puree z selera / szparagi / grzybowe ragu /sos demi glace
ziemniaki hasselback / warzywa / masło ziołowe
cukinia / sos z pieczonej papryki / pesto bazyliowe / nerkowiec / ser rubin / sałata rzymska z winegret
3 smaki lodów / beza / truskawka w czekoladzie / mus z czarnej porzeczki / mięta
czerwone wino / syrop cukrowy / Jack Daniels fire