Spotkanie z Konsultantem Ślubnym

Spotkania odbywają się w Weeding Room Restauracji Lipcowy Ogród.

Umawiane są indywidualnie z Konsultantem Ślubnym, który kontaktuje się z Parą Młodą miesiąc przed przyjęciem weselnym.

Na spotkania zapraszamy w tygodniu w godz. 8:00 – 17:00 lub w soboty 9:00 – 16:00.

W trosce o czas prosimy o punktualność oraz przygotowanie do spotkania odpowiedzi na pytania, które zada Konsultant Ślubny.

PYTANIA DO PARY MŁODEJ

Prosimy o przygotowanie odpowiedzi na spotkanie z Konsultantem Ślubnym

  1. Jaka będzie wstępna liczba osób na przyjęciu? (Para Młoda, Goście łącznie z dziećmi, Obsługa tj. zespół/dj, kamerzysta, fotograf, inne dodatkowe osoby)? ……………………………………………………….
  2. Ile będzie osób pełnopłatnych? ………………………………………………
  3. Ile będzie dzieci do lat 7? ………………………………………………….
  4. Ile będzie dzieci do lat 3 z zapewnionym menu (zupa, II danie, miejsce przy stole)? Nie liczymy dzieci na rękach rodziców ………………………………………….
  5. Przy dokonywaniu wyboru menu, proszę zastanowić się czy dzieciom powyżej 7 lat (pełnopłatnym) podać danie dziecięce
  6. Ile będzie osób z obsługi korzystających z posiłków tj. zespół/DJ, kamerzysta, fotograf, inne dodatkowe osoby ? ……………………………………….
  7. Proszę o przygotowanie nazw firm podwykonawców
    -Oprawa muzyczna………………………………………………
    -Fotograf…………………………………………..
    -Kamerzysta………………………………………….
    -Nazwa innych usługodawców (opcjonalnie)…………………………………………………..
  8. Ile osób będzie siedziało przy stole Państwa Młodych? ……………………………………………………
  9. Jakie stoły Państwo planują okrągłe czy prostokątne? ……………………………………………….
  10. Proszę o wybór koloru skirtingu Stołu Państwa Młodych (biały welur, białe nitki, szary, różowy, stare złoto)……………….
  11. Czy będą przywiezione dodatkowe rzeczy (prezenty na podziękowanie Rodzicom, Gościom itp.)? TAK/NIE
  12. O której godzinie i gdzie odbędzie się ślub? Godz. ………………. Miejsce……………………
  13. Gdzie będą składane życzenia ? (pod Kościołem/Cerkwią/w Urzędzie czy na sali/w ogrodzie)
  14. Powitanie Państwa Młodych: przygotowujemy serduszka wycięte z kromki chleba posypane solą. Czy wybierają Państwo wódkę czy wodę?
  15. Do wyeksponowania usadzania Gości wybierają Państwo: lustro czy tablice?
  16. Czy będą osoby na diecie wegetariańskiej, wegańskiej lub bezglutenowej? Proszę o wybór dań oraz podanie ilości…………………………………………………….
  17. Czy tort będzie zamawiany w Restauracji? Jeżeli tak, jaki wybierają Państwo smak? Proszę o podkreślenie wybranego smaku:
    Śmietana/malina |    Biała czekolada/czarna porzeczka |    Czekoladowa chrupka/wiśnia
  18. Serwowanie tortu ma odbyć się na sali czy w ogrodzie ?
  19. Czy chcą Państwo skorzystać z dodatkowej oferty Restauracji, np. stół tematyczny, soda bufet, fontanna czekolady itp.?………………………………………………………….
  20. Czy wino ma być wstawione na stole słodkim czy w stoły Gości?
  21. Czy będzie kolorowy alkohol? TAK/NIE  Jeśli tak, gdzie ma zostać ustawiony – stół tematyczny, stół słodki, oddzielny stół alkoholowy?………………………………………….
  22. Czy Goście mogą zamawiać dodatkowy alkohol np. piwo, wino z baru Restauracji? TAK/NIE
  23. Jeżeli zamawiają Państwo Drink Bar? Proszę o dokonanie wyboru 5-ciu pozycji z listy ………………………………………………………………………………………………………
  24. Czy mają Państwo dokonaną rezerwację na noclegi w Hotelu Podlasie? Jeżeli tak, proszę o wstępne potwierdzenie liczby pokoi……………………………………………………….
  25. Czy zamawiają Państwo animacji dla dzieci? TAK/NIE
  26. Czy rezerwują Państwo dodatkowe wyposażenie, np. ścianka kwiatowa, scena, podtalerze itp.? ……………………………….
  27. Proszę o przygotowanie kolejnej raty zadatku, wpłaty można dokonać gotówką/kartą podczas spotkania bądź przelewem na konto Restauracji (Dane do przelewu: HASS WASILUK SP.J. ul. Boczna 1 15-181 Białystok ALIOR BANK 91 2490 0005 0000 4520 7913 8644).

 

Wersja do pobrania