Spotkanie z Konsultantem Ślubnym

Spotkania odbywają się w Wedding Room Restauracji Lipcowy Ogród.

Umawiane są indywidualnie z Konsultantem Ślubnym, który kontaktuje się z Parą Młodą miesiąc przed przyjęciem weselnym.

Na spotkania zapraszamy w tygodniu w godz. 8:00 – 17:00 lub w soboty 9:00 – 16:00.

W trosce o czas prosimy o punktualność oraz przygotowanie do spotkania odpowiedzi na pytania, które zada Konsultant Ślubny.

PYTANIA DO PARY MŁODEJ

Prosimy o przygotowanie odpowiedzi na spotkanie z Konsultantem Ślubnym

  1. Jaka będzie wstępna liczba osób na przyjęciu? (Para Młoda, Goście łącznie z dziećmi, Obsługa tj. zespół/dj, kamerzysta, fotograf, inne dodatkowe osoby)? ……………………………………………………….
  2. Ile będzie osób pełnopłatnych? ………………………………………………
  3. Ile będzie dzieci do lat 7? ………………………………………………….
  4. Ile będzie dzieci do lat 3 z zapewnionym menu (zupa, II danie, miejsce przy stole)? Nie liczymy dzieci na rękach rodziców ………………………………………….
  5. Przy dokonywaniu wyboru menu, proszę zastanowić się czy dzieciom powyżej 7 lat (pełnopłatnym) podać danie dziecięce
  6. Ile będzie osób z obsługi korzystających z posiłków tj. zespół/DJ, kamerzysta, fotograf, inne dodatkowe osoby ? ……………………………………….
  7. Proszę o przygotowanie nazw firm podwykonawców
    -Oprawa muzyczna………………………………………………
    -Fotograf…………………………………………..
    -Kamerzysta………………………………………….
    -Nazwa innych usługodawców (opcjonalnie)…………………………………………………..
  8. Ile osób będzie siedziało przy stole Państwa Młodych? ……………………………………………………
  9. Jakie stoły Państwo planują okrągłe czy prostokątne? ……………………………………………….
  10. Proszę o wybór koloru skirtingu Stołu Państwa Młodych (biały welur, białe nitki, welur pudrowy róż, stare złoto, welur szałwia, cappuccino)……………….
  11. Czy będą przywiezione dodatkowe rzeczy (prezenty na podziękowanie Rodzicom, Gościom itp.)? TAK/NIE
  12. O której godzinie i gdzie odbędzie się ślub? Godz. ………………. Miejsce……………………
  13. Gdzie będą składane życzenia ? (pod Kościołem/Cerkwią/w Urzędzie czy na sali/w ogrodzie)
  14. Powitanie Państwa Młodych: przygotowujemy serduszka wycięte z kromki chleba posypane solą. Czy wybierają Państwo wódkę czy wodę?
  15. Do wyeksponowania usadzania Gości wybierają Państwo: lustro czy tablice?
  16. Czy będą osoby na diecie wegetariańskiej, wegańskiej lub bezglutenowej? Proszę o wybór dań oraz podanie ilości…………………………………………………….
  17. Czy tort będzie zamawiany w Restauracji? Jeżeli tak, jaki wybierają Państwo smak? Proszę o podkreślenie wybranego smaku:
    Śmietana/malina |    Biała czekolada/czarna porzeczka |    Oreo/malina  |   Eleganckie monoporcje o smaku biała czekolada, mango, marakuja
  18. Serwowanie tortu ma odbyć się na sali czy w ogrodzie ?
  19. Czy chcą Państwo skorzystać z dodatkowej oferty Restauracji, np. stół tematyczny, soda bufet, fontanna czekolady itp.?………………………………………………………….
  20. Czy wino ma być wstawione na stole słodkim czy w stoły Gości?
  21. Czy będzie kolorowy alkohol? TAK/NIE  Jeśli tak, gdzie ma zostać ustawiony – stół tematyczny, stół słodki, oddzielny stół alkoholowy?………………………………………….
  22. Czy Goście mogą zamawiać dodatkowy alkohol np. piwo, wino z baru Restauracji? TAK/NIE
  23. Jeżeli zamawiają Państwo Drink Bar? Proszę o dokonanie wyboru 5-ciu pozycji z listy ………………………………………………………………………………………………………
  24. Czy mają Państwo dokonaną rezerwację na noclegi w Hotelu Podlasie? Jeżeli tak, proszę o wstępne potwierdzenie liczby pokoi……………………………………………………….
  25. Czy zamawiają Państwo animacji dla dzieci? TAK/NIE
  26. Czy rezerwują Państwo dodatkowe wyposażenie, np. ścianka kwiatowa, scena, podtalerze itp.? ……………………………….
  27. Proszę o przygotowanie kolejnej raty zadatku, wpłaty można dokonać gotówką/kartą podczas spotkania bądź przelewem na konto Restauracji (Dane do przelewu: HASS WASILUK SPÓŁKA KOMANDYTOWA ul. Boczna 1 15-181 Białystok, Millenium Bank S.A. numer konta: 65 1160 2202  0000 0005 6365 8098).

 

Wersja do pobrania