Spotkanie z Konsultantem Ślubnym
Spotkania odbywają się w Wedding Room Restauracji Lipcowy Ogród.
Umawiane są indywidualnie z Konsultantem Ślubnym, który kontaktuje się z Parą Młodą miesiąc przed przyjęciem weselnym.
Na spotkania zapraszamy w tygodniu w godz. 8:00 – 17:00 lub w soboty 9:00 – 16:00.
W trosce o czas prosimy o punktualność oraz przygotowanie do spotkania odpowiedzi na pytania, które zada Konsultant Ślubny.
PYTANIA DO PARY MŁODEJ
Prosimy o przygotowanie odpowiedzi na spotkanie z Konsultantem Ślubnym
- Jaka będzie wstępna liczba osób na przyjęciu? (Para Młoda, Goście łącznie z dziećmi, Obsługa tj. zespół/dj, kamerzysta, fotograf, inne dodatkowe osoby)? ……………………………………………………….
- Ile będzie osób pełnopłatnych? ………………………………………………
- Ile będzie dzieci do lat 7? ………………………………………………….
- Ile będzie dzieci do lat 3 z zapewnionym menu (zupa, II danie, miejsce przy stole)? Nie liczymy dzieci na rękach rodziców ………………………………………….
- Przy dokonywaniu wyboru menu, proszę zastanowić się czy dzieciom powyżej 7 lat (pełnopłatnym) podać danie dziecięce
- Ile będzie osób z obsługi korzystających z posiłków tj. zespół/DJ, kamerzysta, fotograf, inne dodatkowe osoby ? ……………………………………….
- Proszę o przygotowanie nazw firm podwykonawców
-Oprawa muzyczna………………………………………………
-Fotograf…………………………………………..
-Kamerzysta………………………………………….
-Nazwa innych usługodawców (opcjonalnie)………………………………………………….. - Ile osób będzie siedziało przy stole Państwa Młodych? ……………………………………………………
- Jakie stoły Państwo planują okrągłe czy prostokątne? ……………………………………………….
- Proszę o wybór koloru skirtingu Stołu Państwa Młodych (biały welur, białe nitki, welur pudrowy róż, stare złoto, welur szałwia, cappuccino)……………….
- Czy będą przywiezione dodatkowe rzeczy (prezenty na podziękowanie Rodzicom, Gościom itp.)? TAK/NIE
- O której godzinie i gdzie odbędzie się ślub? Godz. ………………. Miejsce……………………
- Gdzie będą składane życzenia ? (pod Kościołem/Cerkwią/w Urzędzie czy na sali/w ogrodzie)
- Powitanie Państwa Młodych: przygotowujemy serduszka wycięte z kromki chleba posypane solą. Czy wybierają Państwo wódkę czy wodę?
- Do wyeksponowania usadzania Gości wybierają Państwo: lustro czy tablice?
- Czy będą osoby na diecie wegetariańskiej, wegańskiej lub bezglutenowej? Proszę o wybór dań oraz podanie ilości…………………………………………………….
- Czy tort będzie zamawiany w Restauracji? Jeżeli tak, jaki wybierają Państwo smak? Proszę o podkreślenie wybranego smaku:
Śmietana/malina | Biała czekolada/czarna porzeczka | Oreo/malina | Eleganckie monoporcje o smaku biała czekolada, mango, marakuja - Serwowanie tortu ma odbyć się na sali czy w ogrodzie ?
- Czy chcą Państwo skorzystać z dodatkowej oferty Restauracji, np. stół tematyczny, soda bufet, fontanna czekolady itp.?………………………………………………………….
- Czy wino ma być wstawione na stole słodkim czy w stoły Gości?
- Czy będzie kolorowy alkohol? TAK/NIE Jeśli tak, gdzie ma zostać ustawiony – stół tematyczny, stół słodki, oddzielny stół alkoholowy?………………………………………….
- Czy Goście mogą zamawiać dodatkowy alkohol np. piwo, wino z baru Restauracji? TAK/NIE
- Jeżeli zamawiają Państwo Drink Bar? Proszę o dokonanie wyboru 5-ciu pozycji z listy ………………………………………………………………………………………………………
- Czy mają Państwo dokonaną rezerwację na noclegi w Hotelu Podlasie? Jeżeli tak, proszę o wstępne potwierdzenie liczby pokoi……………………………………………………….
- Czy zamawiają Państwo animacji dla dzieci? TAK/NIE
- Czy rezerwują Państwo dodatkowe wyposażenie, np. ścianka kwiatowa, scena, podtalerze itp.? ……………………………….
- Proszę o przygotowanie kolejnej raty zadatku, wpłaty można dokonać gotówką/kartą podczas spotkania bądź przelewem na konto Restauracji (Dane do przelewu: HASS WASILUK SPÓŁKA KOMANDYTOWA ul. Boczna 1 15-181 Białystok, Millenium Bank S.A. numer konta: 65 1160 2202 0000 0005 6365 8098).