Stół Szefa Kuchni - nowoczesna elegancja

Stół Szefa Kuchni – Najczęściej wybierany w 2024 roku

Tradycyjny  stół w naszej ofercie, obok którego nawet najbardziej wybredni Goście nie przejdą obojętnie.

Stół Szefa Kuchni prócz wyselekcjonowanych propozycji tradycyjnych dań mięsnych podanych w nowej formie uzupełniony został o ryby. Znajdziecie tu szczupaka, łososia, krewetki czy polskie raki.

Idealny dla Par, które cenią sobie nowoczesne rozwiązania w eleganckiej formie.

Stół Szefa Kuchni to prawdziwa ozdoba każdego przyjęcia, jednocześnie to nasz Bestseller!

Pełen asortyment:

1. Smażona stynka z sosem tatarskim i chipsami z jarmużu
2. Pstrąg wędzony z własnej wędzarni z salsą z pomidorów, oliwek i kolendry
3. Łosoś gravlax w pomarańczach z aperolem podany w muszli
4. Mini roladki z łososia z serkiem mascarpone z chipsem z rukoli i dipem cytrnowym z piklowaną cebulką
5. Koreczki z krewetki i pieczonego ananasa na grillowanych liściach pacchoj
6. Aromatyczna śliwka w boczku
7. Raki Polskie w białym winie
8. Wędzona kiełbasa z jelenia
9. Polędwiczka wędzona
10. Deska serów korycińskich: z czarnuszką, z suszonymi pomidorami, z kozierdką
11. Szczupak faszerowany z sosem tatarskim
12. Słonina w majeranku z cebulką
13. Kaczka faszerowana mięsem wieprzowym i żurawiną
14. Mini burgery z żebrem wieprzowym w sosie BBQ
15. Smalec wieprzowy na pieczywie domowego wypieku z ogórkiem kiszonym
16. Pasztet z bażanta w otulinie z boczku
17. Terrina z jelenia z pistacjami z dipem z pieczonego czosnku
18. Sałatka capresse z mozarellą, pomidorem i pesto bazyliowym
19. Ogórek kiszony/małosolny
20. Chleb Lipcowy

Cena: 4 900 zł

 

A co powiesz na KOKTAJL FINGERFOOD?

To  propozycja wyselekcjonowanych przekąsek, serwowanych przez obsługę podczas życzeń w ogrodzie

Będzie to zaskakujący akcent kulinarny, zarówno w smaku, jak i standardzie podania!

KOKTAJL FINGERFOOD | 100 porcji  

Wszystkie poniższe pozycje

  1. Grillowana cukinia z serem kozim na ziołowej bagietce | 20 porcji
  1. Pate z jelenia na blinie z marynowanym borowikiem, czerwonym pieprzem | 20 porcji
  2. Koreczek z prosciutto, chorizo oraz oliwką kalamata podany na pumperniklu | 20 porcji
  3. Rostbef pieczony,  piklowany ogórek i  grzybowe aioli  podany na chipsie z bagietki | 20 porcji
  4. Krewetka w tempurze, chrupiące warzywa w sosie koperkowo jogurtowym | 20 porcji

DODATKOWO:

WODA Z CYTRYNĄ | bez limitu

LEMONIADA | bez limitu

Cena: 1 590 zł

 

PROPONUJEMY RÓWNIEZ BUFET TATARÓW | 100 porcji 

Wszystkie poniższe pozycje

  1. Tatar szefa kuchni z musztardą francuską i marynowanym borowikiem | 20 porcji
  2. Tatar z jelenia | 20 porcji
  3. Tatar z łososia z ogórkiem, czerwona cebula| 20 porcji
  4. Tatar z buraka z prażonym jabłkiem i pestkami słonecznika z chipsem z jarmużu | 20 porcji
  5. Tatar z tuńczyka z avocado, czarnuszką i olejem sezamowym | 20 porcji

Cena: 1 500 zł

Sushi  | MUST HAVE jw.

  1. 50 porcji | 550 zł
  2. 100 porcji | 900 zł