Stół Szefa Kuchni - nowoczesna elegancja

Stół Szefa Kuchni – Najczęściej wybierany w 2024 roku
Tradycyjny stół w naszej ofercie, obok którego nawet najbardziej wybredni Goście nie przejdą obojętnie.
Stół Szefa Kuchni prócz wyselekcjonowanych propozycji tradycyjnych dań mięsnych podanych w nowej formie uzupełniony został o ryby. Znajdziecie tu szczupaka, łososia, krewetki czy polskie raki.
Idealny dla Par, które cenią sobie nowoczesne rozwiązania w eleganckiej formie.
Stół Szefa Kuchni to prawdziwa ozdoba każdego przyjęcia, jednocześnie to nasz Bestseller!
Pełen asortyment:
1. Smażona stynka z sosem tatarskim i chipsami z jarmużu
2. Pstrąg wędzony z własnej wędzarni z salsą z pomidorów, oliwek i kolendry
3. Łosoś gravlax w pomarańczach z aperolem podany w muszli
4. Mini roladki z łososia z serkiem mascarpone z chipsem z rukoli i dipem cytrnowym z piklowaną cebulką
5. Koreczki z krewetki i pieczonego ananasa na grillowanych liściach pacchoj
6. Aromatyczna śliwka w boczku
7. Raki Polskie w białym winie
8. Wędzona kiełbasa z jelenia
9. Polędwiczka wędzona
10. Deska serów korycińskich: z czarnuszką, z suszonymi pomidorami, z kozierdką
11. Szczupak faszerowany z sosem tatarskim
12. Słonina w majeranku z cebulką
13. Kaczka faszerowana mięsem wieprzowym i żurawiną
14. Mini burgery z żebrem wieprzowym w sosie BBQ
15. Smalec wieprzowy na pieczywie domowego wypieku z ogórkiem kiszonym
16. Pasztet z bażanta w otulinie z boczku
17. Terrina z jelenia z pistacjami z dipem z pieczonego czosnku
18. Sałatka capresse z mozarellą, pomidorem i pesto bazyliowym
19. Ogórek kiszony/małosolny
20. Chleb Lipcowy
Cena: 4 900 zł
A co powiesz na KOKTAJL FINGERFOOD?
To propozycja wyselekcjonowanych przekąsek, serwowanych przez obsługę podczas życzeń w ogrodzie
Będzie to zaskakujący akcent kulinarny, zarówno w smaku, jak i standardzie podania!
KOKTAJL FINGERFOOD | 100 porcji
Wszystkie poniższe pozycje
- Grillowana cukinia z serem kozim na ziołowej bagietce | 20 porcji
- Pate z jelenia na blinie z marynowanym borowikiem, czerwonym pieprzem | 20 porcji
- Koreczek z prosciutto, chorizo oraz oliwką kalamata podany na pumperniklu | 20 porcji
- Rostbef pieczony, piklowany ogórek i grzybowe aioli podany na chipsie z bagietki | 20 porcji
- Krewetka w tempurze, chrupiące warzywa w sosie koperkowo jogurtowym | 20 porcji
DODATKOWO:
WODA Z CYTRYNĄ | bez limitu
LEMONIADA | bez limitu
Cena: 1 590 zł
PROPONUJEMY RÓWNIEZ BUFET TATARÓW | 100 porcji
Wszystkie poniższe pozycje
- Tatar szefa kuchni z musztardą francuską i marynowanym borowikiem | 20 porcji
- Tatar z jelenia | 20 porcji
- Tatar z łososia z ogórkiem, czerwona cebula| 20 porcji
- Tatar z buraka z prażonym jabłkiem i pestkami słonecznika z chipsem z jarmużu | 20 porcji
- Tatar z tuńczyka z avocado, czarnuszką i olejem sezamowym | 20 porcji
Cena: 1 500 zł
Sushi | MUST HAVE jw.
- 50 porcji | 550 zł
- 100 porcji | 900 zł