Tort z Restauracji Lipcowy Ogród

Proponowane przez nas torty weselne to wyrób Cukiernika Restauracji.

W wybranym przez Parę Młodą momencie przyjęcia weselnego następuje ceremonialne wniesienie toru z racami (race uwzględnione są w cenie). Para Młoda wspólnie kroi pierwszy kawałek tortu na środku sali, następnie Kelnerzy serwują tort wszystkim Gościom.

Tort serwowany jest klasycznie o północy lub po daniu gorącym jako deser. Coraz częściej Pary Młode, decydujące się na serwowanie tortu w ogrodzie, wybierają godzinę 22:00 aby uzyskać piękny efekt na zdjęciach!

SMAKI TORTÓW

  1. Śmietana/malina – jasny biszkopt, krem śmietankowy z mascarpone z musem malinowym
  2. Biała czekolada/czarna porzeczka – jasny biszkopt, krem z białej czekolady z mascarpone, krem śmietankowy z mascarpone z domową konfiturą z czarnej porzeczki
  3. Oreo/malina – kakaowy biszkopt, krem śmietankowy z kawałkami ciastek Oreo, krem śmietankowy z mascarpone z puree malinowym

Cena: 20 zł / porcja (ok. 100-110g)

WSKAZÓWKA. Zamów przed przyjęciem weselnym min. 20 porcji tortu z okazji urodzin bądź rodzinnego spotkania i przekonaj się czy wybrany przez Was smak oczaruje Gości weselnych.

 

PIERWSZY RAZ W OFERCIE!

Tort w formie eleganckich monodeserów o smaku mango/marakuja/chrupka migdałowa

Cena: 25 zł/ 1 sztuka

Serwowanie tortu w ogrodzie

Zróbcie sobie prezent ślubny – tort w ogrodzie!

Serwowanie tortu w ogrodzie to chwila pełna emocji! Miejsce serwowania tortu aranżowane jest świecami i  dodatkowym światłem. Gościom wręczane są zimne ognie (30 szt.), a obsługa ustawia za Parą Młodą 5-metrowe fontanny sceniczne (2 szt.). To serwowanie tortu z niezapomnianym efektem WOW i gwarancja niezapomnianych zdjęć!

Istnieje również możliwość serwowania tortu w ogrodzie zakupionego poza Restauracją.

Cena: 690 zł