Nowe, letnie kompozycje dań


Lato w Lipcowym Ogrodzie ma smak młodej kapusty, rabarbaru i pieczonego pstrąga. Poznajcie nowe dania z naszej karty!
Lato rozgościło się w menu restauracji Lipcowy Ogród na dobre. W karcie głównej i wkładce sezonowej pojawiły się pyszne nowości.
W tych kompozycjach smaków przygotowanych przez naszego Sous Chefa, Konrada Nowickiego, zakOCHacie się bez pamięci. Nowości we wkładce sezonowej, to:
- de vollaile z masłem chorizo, puree z okrasą i ogórkiem z kwaśną śmietaną
- młoda kapusta z harissą, puree z batata, sosem jogurtowo-miętowym i granatem
- beza z rabarbarem z kremem z mascarpone, białą czekolada i truskawkami
Pyszne zmiany nie ominęły także zawartości karty głównej. W części z daniami głównymi czeka na Was:
- goleń z jelenia duszona w piwie i trawie żubrowej z puree z selera z truflą, boczniakami, szpinakiem i sosem na bazie piwa porter
W nowej karcie nie brakuje nowych napojów bezalkoholowych i drinków z procentami! Wasze pragnienie ugasimy:
- Tonikiem Espresso, czyli kawą z tonikiem Kinley i limonką
- Sangrią, w wersji z procentami i bez
- Naparem z owoców leśnych i limonki, podawanym na zimno
- Truskawką Spritz, czyli prosecco z limoncello i puree z truskawki
Już dziś zarezerwuj stolik i rozgość się w nowym Lipcowym Ogrodzie 👇
Rezerwację możesz zrobić w pełni samodzielnie uzupełniając formularz na stronie poniżej lub klikając w przycisk “zarezerwuj stolik” w prawym, dolnym rogu:
>>> ZAREZERWUJ STOLIK ONLINE <<<
Możesz także zadzwonić pod nr.: +48 85 675 66 20.
e-mail:
telefon:
Strona www: