Kiedy otworzysz menu poczujesz zapach lasu, usłyszysz szum wiatru i zapragniesz odkryć tajemnice natury Podlasia. Właśnie dlatego w karcie Lipcowego Ogrodu znajdziesz esencjonalne przystawki, aromatyczne zupy, doskonałe potrawy myśliwskie i sezonowe desery, które powstały z najlepszych regionalnych składników.
mandarynkowy dressing / granat / koper / grzanka z kaparami
chipsy z boczniaka królewskiego
pomidory / szafran / oliwki czarne / grzanka
kluski śląskie / modra kapusta / sos gorczycowy
sos kaparowy / natka pietruszki / pieczone puree ziemniaczane
dziki ryż z żurawiną i orzechami / chipsy z jarmuży / sos z pieczonego czosnku
sos waniliowy / migdałowe millefeuille
żurawina / mandarynka / suszone owoce / rozmaryn / chilli
kawa latte / kardamon / cynamon
wino czerwone / miód / pomarańcza / przyprawy korzenna