
Kiedy otworzysz menu poczujesz zapach lasu, usłyszysz szum wiatru i zapragniesz odkryć tajemnice natury Podlasia. Właśnie dlatego w karcie Lipcowego Ogrodu znajdziesz esencjonalne przystawki, aromatyczne zupy, doskonałe potrawy myśliwskie i sezonowe desery, które powstały z najlepszych regionalnych składników.
z żółtkiem, kurkami, ogórkiem konserwowym, szalotką, gorczycą, majonezem szczypiorkowym i chlebem własnego wypieku
z rukolą, Podlaskim serem dojrzewającym, kaparami, pomidorami koktajlowymi i pesto z czosnku niedźwiedziego
z pomidorem, czosnkiem, chilli, pietruszką i pieczywem czosnkowym
z podgrzybkiem, białą kiełbasą, chipsem z boczku, jajkiem i puree ziemniaczanym
z jajkiem, szczypiorem, maliną i młodymi ziemniakami
z serem cheddar, majonezem chipotle, karmelizowaną cebulą, bekonem, pomidorem, ogórkiem małosolnym, rukolą, bułką maślaną z sezamem i frytkami
z dzikim brokułem, młodą marchwią i chrzanowym puree ziemniaczanym
z puree z batata, sosem jogurtowo - miętowym i granatem
ze słonym karmelem, amaretto i ciasteczkami amaretti
z sosem malinowym i owocami
z kremem z mascarpone i białą czekoladą i truskawki